American Festival
American Festival
The best thing that happened to Lista since Brooklyn

# Kjell Elvis

logolink
amLogo2001
American Festival
8
square
KE

Kjell Elvis både ser og høres ut som «The King». Men han har også det som bare et fåtall artister har; en spontanitet og utstråling som fanger og begeistrer ethvert publikum. Dette og en fabelaktig evne til å «gripe øyeblikket» gjør konsertene hans til særs varme og gode opplevelser for publikum. 

Det hele begynte i 7 års alderen da han så Elvis synge «Love Me Tender» på TV for første gang. Mer enn tretti år senere er kjærligheten like sterk. Selv om kongen selv er død, holder Kjell Elvis magien ved like. Når publikum lukker øynene, skal de høre Elvis. Når de åpner øynene, skal de se Elvis. 
19 år gammel begynte han å jobbe målrettet for å realisere drømmen om å «bli» Elvis. All fritid gikk med til å trene stemmebruk og dansetrinn. 
Det endelige gjennombruddet kom i 1997 med en TV-reportasje som ble vist på de største TV-kanalene i Norden og i Tyskland. Over natten blir han kjent, og karrieren skyter for alvor fart. Kjell Elvis har opptrådt i et utall TV programmer og TV show over hele Europa. Også i USA har Kjell stått på scenen flere ganger, og han har møtt flere av Elvis sine musikere og venner. Sam Philips, mannen som signerte platekontrakt med Elvis for første gang har han truffet to ganger. Han har også truffet Elvis sin stemor Dee Presley. I likhet med Elvis liker også Kjell Elvis svært godt å synge gospelsanger, og han opptrer også i kirker og menighetshus med de kjente og kjære Gospel-låtene som Elvis sang. 

Han gjør konserter på utesteder, på bedrifter, for jubilanter, brylluper, festivaler, kirker og menighetshus, begravelser og ved andre passende tilstelninger.
Kjell Elvis skaper et forrykedne show, skaper stemning og magi.
Kjell Elvis er en sikker suksess!

​Fakta:
Gitt ut to CD album: In My Way – 1998.  He Touched Me - 2008
Gjennombrudd i Norge Rundt 1991
Vant kåringen”Norges Elvis” ï 1994
Vant Norden Elvis i Sverige i 1997
Tv Dokumentar fra NRK som ble vist i flere land.
I 1998 Tv-portrett i TV2 ”Gud Og Kvarmann”
Opptreden på Mo Markedet I 1998
Lanserer verdens største Elvis festival med Elvis sitt band
Kommer i Guiness Rekordbok etter å ha sunget i over 40 timer Elvis sanger.
Europamester i England 2006
Finalist i VM i USA 2009
Boklansering om Kjell Elvis sitt liv mai 2017
Kjell Elvis har opptrådt på American Festival hvert eneste år, og i år er ingen unntak!
 

AMF_Sponsor%201