# RADIOJAMimg 1263
logolink
amlogo2001
American Festival
8
square
dallogo
radiojam1
radiojam og sarah bilde 2018

Et av Norges mest populære coverband kommer tilbake til American Festival!
 

Radiojam lover topp stemning lørdag kveld på årets Streetdance 29.juni. I 2018 løftet taket seg og allsangen ruvet i gaten. WE CAN'T WAIT!

En toppvokalist med radiosuksess, et tight komp og et enormt repertoire som gjør at Radiojam treffer et bredere publikum enn de aller fleste. Rock, pop, disco og country, alt etter hvilken livemusikk som er best for akkurat din fest. Med flre hundre gamle og nye partyhits innøvd, leser Radiojam stemningen i salen eller på dansegulvet og velger ut den musikalske veien deretter. Bandet fungerer litt som en DJ, men gir deg i tillegg energien og stemningen du kun får med ekte livemusikk.

Eventyret startet i 1999, og siden den tid har Radiojam spilt hundrevis av konserter for store bedrifter som Statoil, DNB og VW. De skaper sommerfest for flere tusen Kristiansandere under de ukentlige Sommer på Torvet, og har vært bandet til kjente artister som Morten Harket, Magnus Grønnebeg og Jahn Teigen. Frontfigur Tom HUgo er soloartist med flere albumutgivelser, radiohits og TV-opptredener bak seg, sist i MGP 2018. Når også kompet bestående av Sørlandets toppmusikere er habile sangere, får man et bandtrøkk få matcher. 

 

Gutta har gjestet oss før og vi og veldig mange andre digget dem da. Vi digger dem og de digger oss - så da kommer de selvfølgelig tilbake til oss i år! Med seg har de ikke mindre enn to vokalister i år - so a BIG welcome to Sarah også!
  

www.radiojam.no

 

amf sponsor 1